Objavljen program 10. savjetovanja za narodne knjižnice

Objavljeno 19.8.2015.

Na stranici 10. savjetovanja za narodne knjižnice u Republici Hrvatskoj dostupan je cjeloviti program Savjetovanja, koje će se održati od 30. rujna do 2. listopada 2015. u Tuheljskim Toplicama (Terme Tuhelj). Tema je ovogodišnjega savjetovanja Vrednovanje djelatnosti narodnih knjižnica.

Kroz šest tematskih cjelina (Vrednovanje djelatnosti narodnih knjižnica, Mjerenje uspješnosti poslovanja narodnih knjižnica, Kultura kvalitete, Vrednovanje djelatnosti narodnih knjižnica – primjeri iz prakse, Učinci knjižničnih programa i usluga, Parametri za vrednovanje narodnih knjižnica) pozvani i prijavljeni izlagači nastojat će raspraviti teorijska i praktična pitanja, dati primjere dobre prakse iz zemlje i svijeta na uvid i korištenje stručnoj knjižničarskoj zajednici te utvrditi parametre za vrjednovanje narodnih knjižnica.

U sklopu programa bit će predstavljen i zbornik radova sa 9. savjetovanja za narodne knjižnice u Republici Hrvatskoj, pod nazivom Narodne knjižnice kao treći prostor, održanoga od 9. do 11. listopada 2013. godine.

Prijave za Savjetovanje otvorene su do 21. rujna.

Cjeloviti program.