Novo radno vrijeme Večernjega rada NSK

Objavljeno 30.10.2020.

Zbog situacije nastale širenjem bolesti COVID-19 od ponedjeljka 2. studenoga 2020. godine korisnicima je usluga Večernjega rada NSK dostupna od 21 do 22 sata.

Predbilježbe za korištenje usluge primaju se preko aplikacije, telefonski na 01/6164 002 ili osobno u Informacijskome centru Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

U skladu s mjerama fizičke udaljenosti u prostoru provođenja Usluge (nulta razina) istodobno može boraviti najviše 65 osoba.

Korisnicima se prilikom ulaska u Knjižnicu beskontaktnim toplomjerom mjeri tjelesna temperatura te je onemogućen ulazak onima s izmjerenom temperaturom 37.2 °C i više.

Pri svakome izlasku iz korisničkoga dijela Knjižnice (izlazna rampa) korisnici su dužni ponijeti svoje stvari sa sobom. Povratak u prostor za nastavak korištenja usluge Večernjega rada nije moguć.

Korisnicima se preporučuje nošenje zaštitnih masaka. Dužni su koristiti košarice te se kretati u posebno označenim prostorima, pridržavajući se mjera fizičke udaljenosti, samozaštite i zaštite drugih.