Mrežni seminari ALA IRRT & CLA iz područja povezanih podataka

Objavljeno 13.4.2021.

Američko knjižničarsko društvo – Okrugli stol međunarodnih odnosa (ALA International Relations Round Table) u suradnji s Nacionalnom i sveučilišnom knjižnicom u Zagrebu i Hrvatskim knjižničarskim društvom organiziraju mrežne seminare (webinare) iz područja povezanih podataka.

U pripremi su tri mrežna seminara koja će se održati tijekom lipnja 2021. godine, i to:

Webinar 1: Linked Data and Rare Materials: An Online Discussion (June 10, Thursday at 7 am PT/9 am CT/10 am ET/ 16:00 CEST)
Webinar 2: Linked Data and Ethics: An Online Discussion (June 17, Thursday at 7 am PT/9 am CT/10 am ET/ 16:00 CEST)
Webinar 3: Linked Data and Discovery: An Online Discussion (June 18, Friday at 7 am PT/9 am CT/10 am ET/ 16:00 CEST).

Broj je sudionika ograničen, a mrežni seminari održavaju se bez plaćanja kotizacije.

Više pojedinosti o mrežnim seminarima.