Počinje 13. Case Study Competition

Objavljeno 3.3.2017.

Svečanim otvorenjem 6. ožujka 2017. godine u 14 sati u Dvorani 3 Ekonomskog fakulteta u Zagrebu počinje ovogodišnji Case Study Competition. Riječ je o vodećem regionalnom studentskom natjecanju u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva koju 13. godinu zaredom organizira studentska udruga eSTUDENT.

Na otvorenju će biti predstavljeni ovogodišnji slučajevi – u tom će kontekstu o svojim iskustvima govoriti prošlogodišnja pobjednica CSC-a, dok će se za dodatnu motivaciju pobrinuti gostujući govornici, uspješni poduzetnici Saša Cvetojević i Ida Pandur.

Natjecanje je otvoreno za sve studente preddiplomskih i diplomskih studija sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova na području Republike Hrvatske te ostalih zemalja regije, a uključuje velik broj poduzeća iz različitih gospodarskih grana te iznimnu tematsku širinu zastupljenih poslovnih slučajeva.

Studenti se samo trebaju odvažiti, okupiti tim, prijaviti se i predstaviti svoje ideje i sposobnosti uspješnim tvrtkama i potencijalnim budućim poslodavcima.

Prijave za sudjelovanje u ovom natjecanju otvorene su do 17. ožujka 2017.

Saznajte više pojedinosti na službenim mrežnim stranicama Case Study Competition i na stranici natjecanja na društvenoj mreži Facebook.