Omogućen probni pristup znanstvenomu časopisu „Journal of Visualized Experiments (JoVE)“

Objavljeno 5.3.2020.

Probni pristup znanstvenomu časopisu Journal of Visualized Experiments (JoVE) omogućen je Sveučilištu u Zagrebu do 25. ožujka 2020. godine.

Journal of Visualized Experiments (JoVE) je časopis s bitnim čimbenikom utjecaja (Journal Impact Factor – JIF) u STEM područjima, a sadrži više od 10 000 videočlanaka s prikazima naprednih metoda istraživanja najboljih svjetskih laboratorija podijeljenih u 13 kategorija u sklopu biomedicine, prirodnih, tehničkih i biotehničkih znanosti.

Znanstveni časopis Journal of Visualized Experiments (JoVE) obuhvaća i bazu podataka Science Education namijenjenu ponajprije studentima, a sadrži više od 1000 videozapisa u kojima se obrađuju temeljni znanstveni pojmovi i koncepti te istraživačke tehnike u području biologije, kemije, znanosti o okolišu, psihologije, biomedicine, tehničkih i biotehničkih znanosti.

Mogućnost pristupa znanstvenomu časopisu Journal of Visualized Experiments (JoVE).

Pojedinosti o online bazama podataka za hrvatsku akademsku i znanstvenu zajednicu dostupne su u sklopu Portala elektroničkih izvora za hrvatsku akademsku i znanstvenu zajednicu.